[Dibbler] Dibbler 1.0.1 - WinXP SP3 - Client fails to start

Hernan Martinez hernan.c.martinez at gmail.com
Sat Jan 30 08:16:47 CET 2016


@Tomek

Pull request with the fix:
https://github.com/tomaszmrugalski/dibbler/pull/30

On Tue, Jan 5, 2016 at 2:49 AM, Hernan Martinez <hernan.c.martinez at gmail.com
> wrote:

> @David @Steve
> Please give it a try by replacing the attached client and server.
>
> You will need to uninstall Dibbler as a service then, with the new files
> already in place,  install as a service again .
>
> These are 32 bits binaries.
>
> Thank you,
> Hernan
>
> On Tue, Jan 5, 2016 at 1:26 AM Hernan Martinez <
> hernan.c.martinez at gmail.com> wrote:
>
>> @David @Steve. I'm able to repro this in a local VM (Win7 x64) when
>> running dibbler server as a service. The service start code is the same for
>> both server and client so fixing one I might fix both. I will test.
>>
>> @Tomek. Can you create a bug and assign it to me?
>>
>> Happy New Year,
>> Hernan
>>
>>
>> On Tue, Sep 29, 2015 at 6:35 PM Tomek Mrugalski <thomson at klub.com.pl>
>> wrote:
>>
>>> On 29/09/15 20:06, Hernan Martinez wrote:
>>> > I can take a look into this later this week or this weekend for sure.
>>> Awesome!
>>>
>>> > @Tomek, are there bug created in bugzilla for these?
>>> No. I can create one tomorrow. I just got back home from PLNOG.
>>>
>>> Tomek
>>>
>>> _______________________________________________
>>> http://klub.com.pl/cgi-bin/mailman/listinfo/dibbler
>>>
>>


-- 
*Hernan Martinez*
www.linkedin.com/in/hernancmartinez/
<http://br.linkedin.com/in/hernancmartinez/>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://klub.com.pl/pipermail/dibbler/attachments/20160130/60c96ca6/attachment.html>


More information about the Dibbler mailing list