[Dibbler] Dibbler 1.0.1 - WinXP SP3 - Client fails to start

Hernan Martinez hernan.c.martinez at gmail.com
Wed Feb 17 15:08:34 CET 2016


@Tomek

Just bumping up this thread :)

On Sat, Jan 30, 2016 at 2:16 AM Hernan Martinez <hernan.c.martinez at gmail.com>
wrote:

> @Tomek
>
> Pull request with the fix:
> https://github.com/tomaszmrugalski/dibbler/pull/30
>
> On Tue, Jan 5, 2016 at 2:49 AM, Hernan Martinez <
> hernan.c.martinez at gmail.com> wrote:
>
>> @David @Steve
>> Please give it a try by replacing the attached client and server.
>>
>> You will need to uninstall Dibbler as a service then, with the new files
>> already in place,  install as a service again .
>>
>> These are 32 bits binaries.
>>
>> Thank you,
>> Hernan
>>
>> On Tue, Jan 5, 2016 at 1:26 AM Hernan Martinez <
>> hernan.c.martinez at gmail.com> wrote:
>>
>>> @David @Steve. I'm able to repro this in a local VM (Win7 x64) when
>>> running dibbler server as a service. The service start code is the same for
>>> both server and client so fixing one I might fix both. I will test.
>>>
>>> @Tomek. Can you create a bug and assign it to me?
>>>
>>> Happy New Year,
>>> Hernan
>>>
>>>
>>> On Tue, Sep 29, 2015 at 6:35 PM Tomek Mrugalski <thomson at klub.com.pl>
>>> wrote:
>>>
>>>> On 29/09/15 20:06, Hernan Martinez wrote:
>>>> > I can take a look into this later this week or this weekend for sure.
>>>> Awesome!
>>>>
>>>> > @Tomek, are there bug created in bugzilla for these?
>>>> No. I can create one tomorrow. I just got back home from PLNOG.
>>>>
>>>> Tomek
>>>>
>>>> _______________________________________________
>>>> http://klub.com.pl/cgi-bin/mailman/listinfo/dibbler
>>>>
>>>
>
>
> --
> *Hernan Martinez*
> www.linkedin.com/in/hernancmartinez/
> <http://br.linkedin.com/in/hernancmartinez/>
>
>
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://klub.com.pl/pipermail/dibbler/attachments/20160217/5493377f/attachment.html>


More information about the Dibbler mailing list